Onderlangs 14, 2991 EM Barendrecht

Duurzaamheid is géén keuze

goed voor het milieu en de portemonee

Stroom

Stroom, dan denk je aan zonnepanelen. Maar ook de verlichting, de elektrische auto of de inductiekookplaat. De opslag van stroom wordt steeds belangrijker. ...... 

Warmte

Warmte is koelte in de zomer en warmte in de winter. De meeste energie zit in het verwarmen of koelen van de woning. Goede isolatie zorgt voor een warme winter en koele zomer. 

Warm water

Warm water, een warm bad, douche of je vuile handen wassen. Het maken van warm water kan op vele manieren. Zo belangrijk dat het er moet zijn.

Geld

Geld is de ontbrekende schakel naar verduurzamen. Met geld en subsidie van de overheid kan iedereen zijn eigen energie maken. 

Totaal oplossing

De oplossing start met meten is weten. Dat start bij het verbruik, van per jaar naar per kwartier. Want ieder huis is anders en is die hetzelfde, dan is de bewoner anders

Subsidies

Door de subsidie bomen is het subsidie bos niet meer te zien. Het Rijk, de provincie, de gemeente en Europa hebben duurzaamheidssubsidie. De subsidies is een belangrijk deel in ons advies.

Zonnepanelen

Met een terugverdientijd van 3 jaar kan je zeggen duurzaamheid is géén keuzen. Helaas zijn de meeste daken te klein om de energie op te wekken op het dak.

Contact

Winkel: Onderlangs 14 Barendrecht

liefst op afspraak, meestal onderweg

 

Een bericht via het contactformulier.

Marcel Eichhorn

Mooi KNVB artikel van ons werk

 

Een blik op de energienota stemt Thomas Scheurwater gelukkig. Die komt voor dit hele jaar niet boven de 4000 euro. De penningmeester van GSC/ODS is waarschijnlijk een van de weinige sportbestuurders die dat in deze tijd overkomt. De club uit Dordrecht is dan ook bijna zelfvoorzienend. Dat scheelt de club alleen dit jaar al meer dan een halve ton aan energiekosten. “Dat hadden we zeven jaar geleden ook niet kunnen denken”, zegt Scheurwater ..................................

 

Lees verder:

https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/66754/gscods-uit-dordrecht-bijna-zelfvoorzienend-wat-betreft-energie

Laat ons de stappen uitleggen>>